Söra Pilen

Hektiska två dagar.

Klarade teoriprovet och graderingen i onsdags. Orange bälte, fett nice.

Ringde sista-minuten-tid för uppkörning idag. Fick en tid, i Farsta! Åkte dit. Klantade till mig några gånger, missförstod henne en annan --> inget körkort. Får väl kämpa vidare.

Hoppas att jag inte tabbar mig nästa gång.

Ge mig en kram... Eller, make that many...


Aderton

Nu är man myndig. Känns bra.

För det första vill jag tacka ALLA för en helt fantastisk helg! Krog, öppet hus och avslutning! Hur roligt och trevligt som helst! Tusen tack! Jag kunde nog inte ha önskat mig ett bättre födelsedagsfirande!

Det känns inte så vansinnigt märkvärdigt som man skulle kunna tro. Det som är skönast dock är att nu är körkortet påväg på riktigt. Pluggar teori nu, slutspurt. Snart är det dags att skriva! Nervös...

Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att vara med dig. Speciellt när man är full. Speciellt när man ser sugmärken. Speciellt när det ringer folk du inte vill prata med "just nu". Jag vet att det är naturligt, och att jag inte ska ta det så hårt, men det är fan inte lätt. Det känns som att jag inte dög. Som att jag inte var värd dig. Som att någon där ute är bättre än jag, och att du uppskattar hans kärlek mer. Det blir som en förolämpning mot mitt hjärta. Jag vet att jag inte borde ta det så, men det svider fortfarande av blotta tanken att du är med andra. Sluta läs min blogg om du nu gör det. Jag behöver få ur mig allt det här, men du behöver inte läsa. Då framstår jag bara som gnällig och jobbig.

Det känns verkligen som att jag inte kommer komma över det här helt förns jag träffar nån annan. Men just nu känns det så hopplöst. Jag är vansinnigt lovesick, men hela incidenten med flickvän i början av året har dragit ner mitt självförtroende vad gäller förhållanden. Jag saknar förälskelseruset. Men jag har fått för mycket smärta av dig för att kunna släppa taget känns det som.

Jag tror att jag behöver mysa lite. Men samtidigt så vet jag att det inte kommer att hjälpa, eftersom det är känslorna jag vill åt. Men mys är aldrig fel...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Preliminärplanen är att börja festa järnet nu när man har åldern inne och allt. Fixa körkortet. Träffa mer folk, nytt folk. Jag vet bara inte var jag ska få tag på dem...

Förlåt att första inlägget efter födelsedagen blev så neggo, jag har verkligen haft det underbart och jag tackar högre makter att jag har så underbara människor omkring mig!

Puss

1½ timme kvar

När jag vaknar kommer jag att ha fullt ansvar för hela mig.

När jag vaknar kommer jag vara juridiskt myndig.

Man får väl tacka för dessa 18 år som "barn", bekymmerslös. Dags att öppna ögonen för nästa steg i livet, livet som ung vuxen. Må lyckan vara med mig som den har varit än så länge...

God natt, fysikprov imorgon.

Puss

Svar till Danik

Det allra mest underbara jag varit med om i mitt liv, som jag kan komma på nu på rak arm, är garanterat förra sommaren. När jag hade min underbara flickvän. Så tyvärr, det blev kärlek =P

Det är obeskrivligt, men alla som varit förälskade vet. Allt rationellt tänkande ryker ut igenom fönstret. Allt bara är i perfekt harmoni. Samtidigt har jag aldrig mått så dåligt som den sommaren. medeltidsveckan ett bra exempel. Jag vet inte om det bara var jag som oroade mig för mycket, men jag var livrädd för vad som kunde hända.

Men jag vill inte riktigt tänka tillbaka på den tiden i detalj. Jag vill bara minnas den i helhet, glädjas åt allt underbart vi delade, och försöka gå vidare. Jag börjar ju faktiskt en ny era i mitt liv om två dagar.

Men andra underbara händelser är ju julafton när man var liten. Saknar den känslan med, påminner lite om när man är kär faktiskt.

Jag tror inte att jag just nu kan minnas någon direkt händelse när jag mått som bäst. Jag ser bara alla mina vänner framför mig och känner en värme inombords för allt gott vi delat. Inte minst du Danik. Visst går vi våra egna vägar med jämna mellanrum, men vi hittar alltid tillbaka till varandra utan några stora svårigheter. You're the man!


Imorgon är min sista dag som omyndig. Jag känner faktiskt lite ångest. Nu kommer lastbilen farande fullastad med rättigheter och skyldigheter. Nu går det inte att surfa längre. Nu är det en tung vandring i snön som väntar. Men det ska bli skönt att få gå ut. Äntligen. Jag har längtat.

Teoriprov snart. Måtte jag inte misslyckas! Jag är nervös inför körkortet... Jag har typ eldprovet på körskolan imorn. Ska köra till globen utan att stanna bilen en enda gång, undantag vid stopplikt. Får se hur det går...

Hade en diskussion med min tränare idag. Vi diskuterade huruvida man borde få skriva teorin innan man fyllt 18 eller inte. Jag är inte mycket för politiska diskussioner egentligen, men det är bara för att jag inte är insatt. Nu var jag det. Det var riktigt skoj=P Jag tror ingen av oss vann, men vi hade roligt!

Har i snitt 10 unika besökare per dag här. Det är jättekul att se. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Att ni tar till er, och att ni bryr er. It's what keeps me going.

Puss

Polen post partum

Birkenau är vansinnigt stort. Ni kan inte föreställa er...

Så nu var man hemma ifrån Polen. Kommer fatta mig kort eftersom jag är inne på 7½ timme kvar tills jag ska upp och fixa mig inför orienteringsdag. Fy faen. Betyg kan få en att genomlida de mest hemska saker.

Snart fyller jag myndig. Känns lite läskigt nu när det verkligen närmar sig. Fick ett brev från min bank idag. De sa att de förmåner jag haft via mina päron helt sonika upphör när jag fyllt år. De hade inte riktigt koll, de skrev att jag redan fyllt... But still. Däremot ville dom bjuda på lite kort och grejer, och det säger man ju inte nej till!

Jag känner mig stressad. Jag vet inte varför. Jag tror att jag har för mycket halvfärdiga saker igen, och att jag bara landar framför datan istället för att fixa dem! Men imorgon ska jag ta krafttag och plugga! Kanske t.o.m städa rummet. Lär sluta brutalt tidigt om jag ska tävla.

Det känns som om folk verkligen har saknat mig. Det känns jätteskönt. Firade hemkomsten med en lucky me, med nudlar så klart. De frågar inte om jag vill ha ris eller nudlar längre. Bara om jag vill ha nudlar. Asbra.

Mitt liv känns snett som vanligt. Fast på ett bättre sätt en vanligt. Jag menar, jag fyller snart år! :)

För att återgå till en gammal idé. Ni kära trogna regelbundna läsare får gärna skicka in lite idéer på vad jag ska skriva om. Vore kul att veta vad ni vill veta =)

Puss

Snart polen

Mina känslor är som en burk. Det kan ligga olika saker däri. Ibland är det saker som bubblar och rinner över i härlighet. Ibland är det en klick bajs i botten. Ibland är den halvfylld med vatten som skvalpar runt. Ibland är locket på...

När hon gjorde slut var locket på. Stängde in allt. Hade inga känslor för nånting i åtta månader. Sen öppnade jag på locket. Det fanns kvar. Det skvalpade på i burken så att säga, det hade jäst. Fick mitt nej. Som en spark på burken och en hel del rann ut. Succesivt fyllde jag på med mer och mer, men att träffa dig leder ibland till att man knuffar till burken lite för hårt. Som igår. Snyggt bortsminkat sugmärke *inte*. Det var nog "ingenting". Men, jag har ingen anledning att bry mig. Det där är över nu. Jag bryr mig på tok för mycket för mitt eget bästa...

Jag har haft svårt att tolka min burk på senaste tiden. Men som det ser ut nu så är det som om det saknas nåt. Det är som att det inte rinner som det ska... Det är trögflytande. Jag vet vad det är som fattas egentligen, och det är inte sex. Det är kärlek.

Ovillkorlig, besvarad kärlek.

Sex är faktiskt underskattat. Jag vet, jag har haft en väldigt liberal syn på det, och det har jag väl fortfarande. Men det hjälper faktiskt lite i såna här situationer. Att få känna närhet och att någon bryr sig och tycker om mig. Det får en att inse att man kanske inte behöver ha någon flickvän hela tiden.

Jag saknar när burken rinner över. Eufori. Sånt man kände när man var liten. Typ julafton. Det brukar jag känna på somrarna. Hoppas det kommer i sommar igen.

Imorgon bär det av till polen. Ska bli vansinnigt intressant att besöka auschwitz och birkenau. Det känns som att man får för stor distans när man bara läser om det i historieböckerna. Jag hoppas bara att det inte blir en altför tung upplevelse. Eller, det gör jag nog faktiskt... Om jag ska vara helt ärlig hoppas jag på att jag kommer få gråta ut utav bara helvete. Jag känner att jag behöver det, men att jag inte har någon egentlig anledning.

Åtta dagar kvar till myndig. Ser verkligen fram emot det, samtidigt som det känns lite creepy. Barndomens ansvarsfrihet kommer inte existera längre. Med nya rättigheter kommer nya skyldigheter. Men det är ingen vits med att vela och grubbla. Jag kommer fylla 18 om en vecka vare sig jag vill eller inte. Hoppas att jag klarar mitt körkort...

She haunts my soul... I want to be released from this tornment... What shall i do?

Idag är det glassdag

Tjejerna i pressbyrån är kul. Man kan prata med dem. Gick in med en McDonaldsglass i handen och köpte en calippo lime. Jag sa att det var glassdag idag. Hon sa att alla dagar är glassdagar. Då sa jag att ja, då är det ju glassdag idag! Jo men precis sa hon! Sen påpekade hon att jag faktiskt gått in med glass och köpt glass. Det tyckte både hon och jag var roligt. Sandra stog kvar i dörren, såg ut som hon skämdes lite =P

Det är såna tillfällen i livet man ska njuta av, ta tillvara. Jag har blivit för dålig på det på sista tiden. Jag ska härmed gå till pressbyrån i Huddinge Centrum oftare! Ska bli stammis. Jag är nästan stammis på NEWS där nere nu. De vet att jag vill ha nudlar i min wok =P Asbra!

NEJ FUCK! Nu kom jag på att jag sumpat att skriva min franskaresumé till imorgon! Tur att man har lunch innan...

Ska träffa min ex käresta imorgon. Ska bli intressant. Första gången vi ses sen hon sa nej... Jag måste lära mig att umgås med henne igen. Jag har inget val. Nånstans i min logik så tror jag att jag kan inte släppa henne förns jag hittat nån annan, meen, det känns vansinnigt pessimistiskt, för att inte tala om potentiellt psykotiskt...

Jag vill mysa, krama, hångla, kela, gosa, klappa, smeka, kyssa... You name it. Inte nödvändigtvis ha sex. Det är rätt olikt mig, faktiskt. Jag vet bara inte vad jag ska göra åt det. Det lär mynna ut i att jag inte gör någonting åt det, bara är vansinnigt frestad att göra nånting åt det. Återigen, jag är för rädd att riskera relationer, både de jag har och de jag skaffar. Jag får lite raggningsknep och knåp från lite olika håll, men det är ju ändå inte jag på nåt vis...

Jag tänker för mycket. Analyserar situationer till den grad att jag inte kan agera instinktivt. Det är då det i regel blir bra... Sociala situationer skall hanteras instinktivt, motsatsen kallas i folkmun: blyghet, eller uppfattas som detsamma...

Nu kom jag på en kul grej! Folk som läser detta och vill veta min åsikt eller mina tankegångar i ett visst ämne kan skriva den fråga ibland kommentarerna så ska jag svara på dem. Fråga Lasse ger er! Det finns två regler:
1) Jag lovar att jag svarar ärligt
2) Jag lovar inte att jag svarar

Jag börjar nämligen få idétorka. Nu har ni chansen. Vad vill ni veta om er käre vän.

Mys till er alla läsare! Och en blomma! =)


Tiden tar slut

Börjar dra ihop sig helt plötsligt. Snart fyller man faktiskt 18. Då ska teorin vara klar. Då ska allt vara fixat. Då ska man vara beredd att dra iväg på massa skojs. Skolgrejerna drar ihop sig också... Min uppskattning av läget är att jag fortfarande klarar 20,0. Får se hur det går i trean...

Livet är konstigt. Jag känner nån sné blandning mellan myssjuka och lovesickness. Myssjukan är brutalt mycket lättare att bota... Men jag känner att det ska inte behövas. Nånstans i mitt sinne så känns det som att jag är bättre än så. Jag ska inte behöva ha en kk. Och det gör jag ju inte heller, uppenbarligen...

Det blir som ett slags vakuum. Hon tackade ödmjukast nej, och jag kämpar fortfarande för att försöka anpassa mig (känns konstigt att skriva hon efter att ha skrivit du så många gånger...). Jag är en relationsmänniska. Jag behöver någon att älska, och bry mig om totalt. Måste bara återgå till läget när jag delar ut min kärlek till alla omkring mig, så som det brukar vara, men det tar ett tag...

Förälskelse är så förbannat underbart. Det är verkligen meningen med livet! No doubt! Att vara kär långt bortom all rationalitet och att nån annan känner likadant mot dig...

"The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return..." /Moulin Rouge

Så sant så sant...

Men man ska inte leta. Dödssynd. Det går garanterat åt helvete om man letar. Man ska bara vara, om än hur svårt, och rätt som det är så står hon där...

Menmen, dags för skönhetssömn. Nationella i Engelska imorgon 8:30. Ska ringa och tacka ja till sommarjobbet innan det också. Ledare på träningsläger för barn. Konfirmandflashbacks någon?

Puss och kram på er mina älskade vänner! Jag vet att jag säger det för sällan, men ni är viktigare än ni tror!

Livet är som en måsskit, ömsom vit, ömsom svart

Yargh me scurvy pirates!

Jag vette faen vad som är med mig egenligen. Hela mitt liv är ett stort mysterium, jag har inte koll på det för fem öre. På gott och ont måste jag säga! Ibland är det skönt att bara kunna surfa och släppa taget, låta det bli som det blir på nåt sätt. Å andra sidan kan det vara fruktansvärt obehagligt att tappa greppet och inte veta vart saker och ting är på väg.

Just nu känner jag att jag skiter i vart jag är på väg. Jag går min gång som jag påbörjat. Håller kursen. Ser var jag hamnar och försöker ha lite kul på vägen.

För att byta ämne helt så ska jag härmed ta upp en disskussion om ett väldigt hett ämne i min livssituation i regel: nämligen sex!

Har haft sex en gång i år, "bara". Men ironiskt nog känner jag inte den där abstinensen jag hade förra året. Klart man är lite mer på än vanligt, men det är samtidigt inget jag lider av. Jag skulle ju inte tacka nej såklart, men det är nån miffad balans som jag inte riktigt förstår mig på...

Just nu vill jag bara mysa med nån, gärna hångla lite. Men det känns samtidigt lite snett, eftersom jag vet vad jag vill egentligen... Jag vill har nån jag kan bry mig om totalt och som bryr sig om mig lika mycket. Nån man åker och träffar trots att man bara kommer hinna umgås i trettio minuter, nån som får en att bryta alla rationella tankegångar, nån man är kär i helt enkelt, och som är kär tillbaka... Det är fan det som gör livet värt att leva. Vetskapen om att snart träffar man nån och DÅ blir allt bra...

Sex är vackert sägs det. Sex är det fiiinaste som finns mellan två människor. Vet inte om jag riktigt håller med. Jag kan erkänna att sex inte är detsamma med nån man är kär i som med någon man inte är det. Men jag är för kk-förhållanden!

Ett kk-förhållande är inte så dramatiskt som det låter. Jag ser det som en relation då man bara tar steget längre. Mitt ideal-kk-förhållande skulle vara någon av mina vänner, som jag litar på fullständigt, och som jag vet att jag inte kommer få några känslor för. Många man diskuterar sånt här med säger att "men det skulle kännas så konstigt mellan oss...". Det är fel. Det behöver det inte alls göra. Utgår man från att det kommer göra det, så kommer det självklart att göra det. Men om man går in i förhållandet i stil med "okej, vi är jättebra kompisar, nu ska vi ha lite skönt med varandra också utan att det påverkar nånting", så blir det så. Vad är det egentligen som skulle kunna förstöra förhållandet? Det är ju inte som om man har skrivit värsta avtalet eller så. Man har bara myst lite mer än vanligt!

Jag har slutat leta efter kk-förhållanden. Jag skulle förmodligen inte tacka nej om jag blev erbjuden, men efter att ha rekat lite smått så visade det sig att typ alla jag frågade var oskulder. De är i regel inte så sugna på att bli av med oskulden i ett kk-förhållande, men som sagt, i regel...

Av någon anledning tycker jag det är jättekul att prata om såna här frågor... Vet inte varför.

Jag kan återkomma med "Lasse pratar om sex Part II" vid tillfälle =)

Until then, enjoy your life, and may the force be with you!


PS. Jag tycker att det är jättekul när folk kommenterar =) Så kommentera gärna järnet på allt jag skiver! Om vi vill/orkar vill säga =)

Regn

Regn är vackert. Det är så skönt.

Jag gick hem från skolan idag, stötte på en vän. När vi hade pratat klart så började det regna. Ganska friskt.

Blev bara blötare och blötare, och det var så skönt! Som att lägga själen under kranen och spola bort allt fult och obehagligt. Jag gick på bron, vände ansiktet mot vinden och bara njöt av regnet piskandes mig i ansiktet. Jag skrattade och njöt av musiken i mina öron.

Jag är på väg tillbaka till livet igen. Jag är inte där än, men ge mig lite tid och lite kärlek så är jag där när som helst.

Delay

Nu har vi gått igenom och städat hela jävla huset. Känns ganska skönt. Nu är det rent och fint.

Jag tror jag kommer övergå i att bli lovesick. Det är fan inte bra. Men det känns som att jag har lärt mig mer disciplin, så jag kommer klara mig.

Jag känner mig tom på nåt sätt. Men inte den grå tomheten som har präglat tiden sen i somras, den är lite mer uppfylld av glädje. Det ser ljust ut.

Har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu.

Fyller ut så smått med diverse som kan tänkas intressant =) Snart kanske jag hittar nån vacker dam att skriva om, men tills dess får ni stå ut.

That's what friends are for

Känns lite konstigt att blogga nu. Har liksom ingenting kvar som bara väntar på att brista ut ur mig. Nu har du sagt nej och det känns skönt att slippa all ångest. Det blev istället en enda stor smäll som jag kan ta mig igenom. 

För er i NVCO kan jag säga att ΔP är samma nu som den hade varit om jag fått vänta men nu är impulsen högre

(Δt lägre). =P

Jag vet, nerdalert, men vad gör man.

Jag ser inte mina vänner lika bra när jag håller på med känslor... Det är synd. Nu ska ni få min fulla uppmärksamhet! Tack för att ni finns allihopa!



I get knocked down, but i get up again, you're never gonna keep me down!
I get knocked down, but i get up again, you're never gonna keep me down!


I get knocked down - Chumbawumba

Beskedet


The Show Must Go On - Queen

I've been thinking about you...

We must have been stone crazy
when we thought we were just friends,
'Cause I miss you, baby,
And I've got those feelings again.

I guess I'm all confused about you,

I feel so in love
Oh, baby, what can I do?

I've been thinking about you.
I've been thinking about you
I've been thinking about you
I've been thinking about you


Suddenly we're strangers,
I watch you walking away.
She was my one temptation,
Oh, I did not want her to stay

Deep down, I'm still confused about you

I feel so in love
Oh, baby, what can I do?

I've been thinking about you.
I've been thinking about you
I've been thinking about you
I've been thinking about you


What good is being here without you?

I feel so in love
Oh, baby, what can I do?

I've been thinking about you.
I've been thinking about you
I've been thinking about you
I've been thinking about you...

/Londonbeat


Konstigheter

Wohoo, första inlägget för Maj månad!

Det kändes spänt mellan oss idag. Var det bara för att du mådde så dåligt, eller känner du dig tveksam?

Jag håller på att bli drabbad av psykiskt ohälsa. Mina emotionella attacker går i vågor. Idag var det väldigt lungt. Kan bero på att jag hade total jävla dipp igår...

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste få besked snart. Som det känns nu så skulle jag lida av ett nej mindre än jag lider nu...

Men jag vill inte ha ett nej... Absolut inte...

Gah, vi måste ta tag i det här... Men det känns som att varje gång vi ska prata så pratar bara jag... Det håller inte!

För övrigt vill jag tacka samtliga glada människor för en jättetrevlig kväll! Synd på kalla vädret bara! :/  =)

Ring mig när du sitter och funderar. Slå mig en signal när du tvekar över nåt. Jag kanske kan skänka en ny aspekt i dina argument. Sen älskar jag att höra din röst dessutom...

Du är så vacker...

My love is like a red, red rose
   That's newly sprung in June :
My love is like the melody
   That's sweetly played in tune.
 
As fair art thou, my bonnie lass,
   So deep in love am I :
And I will love thee still, my dear,
   Till a' the seas gang dry.
 
Till a' the seas gang dry, my dear,
   And the rocks melt wi' the sun :
And I will love thee still, my dear,
   While the sands o' life shall run.
 
And fare thee weel, my only love,
   And fare thee weel a while !
And I will come again, my love,
   Thou' it were ten thousand mile.

/Robert Burns

RSS 2.0