Skola

För mycket läxor och arbeten. Allt bara klumpar ihop sig, det blir ju inte bättre av att man är konstant halvförkyld. Segar ner huvet totalt. Börjar komma ikapp med sömnen nu. Skönt det. Tiden går så jävla fort bara. Det är ju kul och skönt på ett sätt, men det är fruktansvärt jobbigt när alla deadlines inte bara närmar sig, utan lubbar mot mig i full karriär.

Ska träffa Jana ikväll. Kommer behöva det så hårt. Vi har inte setts på ett tag nu, och kommer kanske inte göra det på ett tag heller så man måste ju passa på =)


Inte så mycket annat nu dock. Men plugget är så det räcker och blir över.


Puss


Dålig människa

Borde plugga. Borde sova. Hmm, jag tror jag sover.

Kom treor på nattkampen, klass II, fett najs! Nytt lokalavdelningsrekord! Nästa år vinner vi!

Jag är så satans trött, och så satans stressad just nu så det liknar ingen sort. Kommer dö ung.

Puss

Rättelse

Mössprovning, inte påtagning.

Jag är fortfarande typ sjuk...

Var på anställningsintervju idag. Kändes riktigt bra. Finns en vakans, hoppas jag får den. 92 kr/h. Varannan helg, halva lördan och hela söndan. Sjyssta krejer.

Puss

Ett försök till att beskriva känslan man får av det fysiska fenomen som kallas förkyldning

Precis bakom ögonen ligger en luftkudde och trycker framåt. Den sitter lite under kindbenen och bakom näsan också. Trycker framåt.

Det kliar i gången mellan öron och näsa.

Torrt i översidan av gommen, ömmar.

Rinna snoooor.

Bluäh.

Tråkigt.

Men imorn är det mösspåtagning! Studenten närmar sig med stormsteg. Skivan är planerad och snart ska flaket bokas. Mycket att göra, men roligt ska det bli! =)

Vad ska jag skriva om nu då...

Klart man är bitter

Det är klart man blir bitter.

Fast bitter är gott, speciellt i England.


En ful liten fågel från sumpan,
hade ingen att kalla för stumpan
han tjöt och han tjöt
tills vännerna röt
och stoppade upp hans fjädrar i rumpan


Martin Larsson 070912 13:20

Liten lätt fundering

Hur kommer det sig att de killar som faktiskt lever upp till de flesta "idealen" för män innerst inne är dumma i huvet? Är det för att de aldrig behövde kämpa för att uppnå den grad av "tjejpopularitet" de faktiskt innehar? Är det så att tjejerna som uppnår sina "ideal" är lika dumma i huvet? Eftersom dessa damer och herrar uppfyller idealen är det de som "räknas"?

De dras till varandra... Idioterna...

Trots det vinner vi ärliga killar oftast i längden.

Men sett ur en vanlig kis ögon, så ser det ut som att alla idioter får alla tjejer.

Värt, eller hur?

Det känns verkligen som att tjejer är lättlurade, man ser ju flera mil hur sliskig en snubbe är! Eller så är det bara avundsjuka... Vad vet jag?

Och varför i helvete finns vi till?

Det tar jag upp en annan gång...

Puss

Livet bubblar på

Bubbel bubbel, Lasse bubblar runt i livets såpa. En egen liten bubbla som glider runt och bumpar in i andra bubblor ibland. Ibland är det fina bubblor, ibland är det tråkiga bubblor. Men de flesta bubblor brukar ju vara fina.

De har en tendens att vara regnbågsfärgade., innehållande alla aspekter liksom. Vissa är fula. Enfärgade. Många bubblor går ihop till stora samlingar bubblor. För att framhäva sin skönhet kanske...

Bubbel bubbel.

Men oj, Lasse landar i en hink. Låångt lååångt ner. Nån blåste ner honom där. Leran i hinken förstör Lasses fina regnbågsskimmer... Där sitter han ett bra tag. Får nästan raketfart och flyger ut igen, men nån lägger på locket...

Så sakteliga letar sig Lasse ut igen. Efter ett tag lämnar han hinken och börjar bubbla tillbaka till de andra vacka bubblorna. De har saknat honom. Det märks.

Nu har Lasse hittat en annan fin bubbla han har bubblat fast sig i. Bubbel bubbel. Det blir en riktigt fin dubbelbubbla.

Lasse börjar glimma mera och mera. Regnbågen kommer tillbaka. Han börjar få mer fart och glider omkring allt mer i livets såpa.

Bubbel bubbel

Once more onto the breach!

Folk saknar min blogg. Det tycker jag är roligt =)

Problemet är bara att jag inte har så mycket jag behöver få ur mig nuförtiden. Jag kan kanske krysta fram lite diverse händelser ur mitt liv, men det roligaste vore om ni kunde tipsa mig om saker att skriva om. Kanske, mina åsikter i glassindustrins dominans över sommarkonsumtionen, eller vad som =P

Nu får ni ursäkta, dags för Ju-Jutsu!

Puss

RSS 2.0